Krija jogas seminārs (ar iniciāciju)

By | September 27, 2023

 

Jogārčarja Histas Damania.

 

No 2023. gada 24. līdz 27. novembrim Latvijā norisināsies krija jogas seminārs, ko vadīs krija jogas skolotājs (jogačarja) Histas Damania.

Semināra laipni gaidīti visi, kas vēlas iniciēties krija jogā un, protams, arī pieredzējuši praktiķi, kas vēlas aizvadīt vairākas dienas jogas skolotāja klātbūtnē, piedaloties krija jogas meditācijās.

Semināra formāts

Semināra laikā plānota ievadlekcija, iniciācija un uguns rituāls, 1. un 2. krijas meditācijas, kā arī sarunas un atbildes uz jautājumiem.

Pasākuma norises vietā iespējams nakšņot un ieturēt maltītes. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, lūgums reģistrēties pasākumam līdz š.g. 17. novembrim, nosūtot pieteikuma anketu uz info@krija.lv

>>Ielādēt pieteikuma anketu šeit (.pdf formātā)

Norises vieta un laiks

  • Krija jogas 2023. gada rudens semināra vieta – mācību centrs “Mežmāja”, Laucienes pagasts, Talsu novads (skat. https://mezmaja.weebly.com/)
  • Norises laiks: 24. – 27. novembris aprīlis (piektdiena – pirmdiena).

Pieteikšanās

Lai pieteiktos semināram lejupielādējiet anketu šeit (noklikšķinot uz linka, atvērsies .pdf fails) un nosūtiet uz info@krija.lv (līdz 17. novembrim).

Pēc pieteikuma saņemšanas, nosūtīsim jums apstiprinājumu un maksājumu rekvizītius. Maksājums par naktsmītni jāveic 2 dienu laikā pēc apstiprinājuma saņemšanas, veicot pārskaitījumu Krija jogas biedrībai Latvijā ar norādi “Par naktsmājām”.

Jautājumu gadījumā rakstiet uz info@krija.lv

Papildus informācija, izmaksas un pieteikšanās

  • Ziedojums par dalību seminārā (iniciācija 1. krija – 100 EUR, 2. krija 150 EUR, ar iepriekšēju iniciāciju – visas dienas 70 EUR (Krija jogas biedrības biedriem 60 EUR), par katru atsevišķu dalības dienu – 40 EUR). Visi ziedojumi tiek nodoti skolotājam. Drīkst ziedot arī vairāk.
  • Papildus izmaksas (naktsmītne – 20 EUR/dienā, 1 ēdienreize – 5 EUR).

Atvērt krija jogas semināra plakātu (.pdf formātā)

 


*Skolotāja foto no https://www.kriya.org/yogacharya/yogacharya-histas-damania/